Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ: Πρόκριση Αναγνωστοπούλου και Δουβαλίδη στον επόμενο γύρο


https://www.eurovisionsports.tv/EuropeanChamps18/athletics/

Αποτέλεσμα εικόνας για european athletics championships Berlin 2018 logo

Αποτέλεσμα εικόνας για berlin athletics stadium



            
                                     URL Counter
                               Προβολές Αναρτήσεως



Ο Κώστας Δουβαλίδης αγωνίστηκε στην δεύτερη προκριματική σειρά των 110 μέτρων με εμπόδια ανδρών και εξασφάλισε απευθείας την πρόκριση στα ημιτελικά του αγωνίσματος καταταγείς τέταρτος με 13.68 και θα αγωνιστεί στον αυριανό ημιτελικό ο οποίος θα διεξαχθεί στις 8,10μ.μ.                                  


Άκυρη ήταν η πρώτη προσπάθεια της Χρυσούλας Αναγνωστοπούλου στο πρώτο προκριματικό    
γκρουπ της Δισκοβολίας γυναικών, με πολύ μικρή βολή στα 53,30μ. συνέχισε η 27χρονη δισκοβόλος, η οποία έριξε 56,52μ. στην τρίτη και τελευταία προσπάθειας σας τερματίζοντας 5η στο πρώτο γκρουπ. και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για χρυσούλα αναγνωστοπούλου
                       Αναγνωστοπούλου

Δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα η Χάιδω Αλεξούλη η οποία αγωνιζόμενη στο πρώτο προκριματικό γκρουπ του μήκους γυναικών είχε καλύτερο άλμα στα 6,21μ. κατετάγη 12η και 23η επί συνόλου 27 αθλητριών οι οποίες αγωνίστηκαν και στα δυο προκριματικά γκρουπ. Η Αλεξούλη αντιμετώπιζε πρόβλημα στον Αχίλλειο τένοντα γεγονός το οποίο επηρέασε κυρίως ψυχολογικά τις προσπάθειες της αθλήτριας από την Θεσσαλία.  

Αποτέλεσμα εικόνας για χαιδω αλεξουλη

Όπως είναι φυσικό βάσει επιπέδου των αθλητριών οι οποίες μετείχαν στα δυο προκριματικά γκρουπ του ακοντισμού γυναικών και από την στιγμή κατά την οποία επέλεξε η Σοφία Υφαντίδου να αγωνιστεί στο μόλις προαναφερθέν αγώνισμα γνωρίζαμε πως οι πιθανότητες να προκριθεί στον τελικό του ακοντισμού ήταν λιγοστές, γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε στον αγώνα.

Η Υφαντίδου αγωνιζόμενη στο δεύτερο προκριματικό του ακοντισμού γυναικών είχε καλύτερη βολή την δεύτερη στα 52,26μ., οι άλλες δυο ήταν 45,65μ. στην πρώτη προσπάθεια και άκυρη στην τρίτη. Η 34χρονη αθλήτρια έμεινε όπως προείπαμε εκτός τελικού και κατετάγη 22η στις 23 συνολικά ακοντίστριες που μετείχαν χωρισμένες σε δυο γκρουπ. Το όριο πρόκρισης ήταν 60,50μ. αλλά ένεκα του ότι μόνον πέντε αθλήτριες το ξεπέρασαν, την άγουσα για τον τελικό έλαβαν οι δώδεκα πρώτες με την τελευταία αθλήτρια την Γαλλίδα Αλεξί Αλαίς η οποία έστειλε το ακόντιο της στα 59,29μ.

  Î‘ποτέλεσμα εικόνας για σοφία υφαντίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου