Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ: Πρόκριση Φιλιππίδη και Τσιάμη στους τελικού του Επι-κοντώ και του τριπλούν


https://www.eurovisionsports.tv/EuropeanChamps18/athletics/

Αποτέλεσμα εικόνας για european athletics championships Berlin 2018 logo

Αποτέλεσμα εικόνας για berlin athletics stadium







         Must See Places In Paris
Προβολές Αναρτήσεως








Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Επι-κοντώ ανδρών στον κλειστό στίβο Κώστας Φιλιππίδης εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος της ειδικότητας του υπερβαίνοντας τα 5,61μ.  με την πρώτη προσπάθεια. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα αν και δεν ξεκίνησε καλά αφού έριξε στο πρώτο άλμα του στο αρχικό για τον ίδιο ύψος  5,36μ., ακολούθως το υπερέβη με την δεύτερη προσπάθεια  και εν συνεχεία  πέρασε με το πρώτο άλμα τόσο τα 5,51μ. όσο και τα 5,61μ.

Αποτέλεσμα εικόνας για κώστας φιλιππίδης

Ακολουθεί ο πίνακας όσων προκρίθηκαν στον τελικό του Επι-κοντώ ανδρών




Ο Δημήτρης Τσιάμης αγωνιζόμενος στο δεύτερο προκριματικό γκρουπ του τριπλούν ανδρών ξεπέρασε στην τρίτη προσπάθεια του τα 16,69μ. και προκρίθηκε στον τελικό του τριπλούν ανδρών όπου η δωδεκάδα όσων πέρασαν στον τελικό <έκλεισε> στα 16,41μ.

Αποτέλεσμα εικόνας για δημήτρης τσιάμης

Ακολουθεί πίνακας με τους προκριθέντες στον τελικό του τριπλούν ανδρών 



 

Η Σταματία Σκαρβέλη αγωνισθείσα στο πρώτο προκριματικό γκρουπ της Σφυροβολίας γυναικών όπου μετείχαν 14 αθλήτριες, με καλύτερη βολή 67,97μ. στην δεύτερη προσπάθεια της κατέλαβε την πέμπτη θέση, όμως η μόλις προαναφερθείσα επίδοση δεν ήταν αρκετή για να τις δώσει την πρόκριση στον τελικό αφού η δωδέκατη αθλήτρια η οποία έλαβε την άγουσα για τον τελικό η Γερμανίδα Κάτριν Κλάας έστειλε την σφύρα της στα 68,64μ.  

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΣΚΑΡΒΕΛΗ




Έκτη στην δεύτερη προκριματική σειρά της σκυταλοδρομίας 4χ400μ. γυναικών τερμάτισε η Ελληνική ομάδα με 3.34.69, μένοντας εκτός τελικού και καταταγείσα 13η σε σύνολο 16 χωρών που προκρίθηκαν στον τελικό του αγωνίσματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου