Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ: H Στεφανίδη νικήτρια με 4,50 μ. στην Καλιφόρνια


Γράφει ο:
ΚΑΡΟΛΟΣ
 ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ
 

Δημοσιογράφος,
Τακτικό Μέλος των:

Σύνολο Προβολών Blog

Θετικό ξεκίνημα για την Κατερίνα Στεφανίδη, δεύτερη στο επι-κοντώ με 4,75 μ. στο φετεινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην πανέμορφη Πρωτεύουσα της Τσεχίας. Η χαλκέντερη επικοντίστρια του Νικ Χάισονγκ πρώτευσε στο παραδοσιακό μίτινγκ της Καλιφόρνια SAS Relay στον πρώτο της αγώνα στον ανοικτό στίβο για την τρέχουσα χρονιά με άλμα 4,50 μ.
Κατερίνα Στεφανίδη

Η 25χρονη Κατερίνα ξεκίνησε τον αγώνα της στην Καλιφόρνια με επιτυχημένο άλμα στα 4,30 μ., ακολούθως υπερέβη τα 4,40 μ. και τα 4,50 μ. και εν συνεχεία προσπάθησε ανεπιτυχώς να ξεπεράσει τα 4,58 μ. 
Τα 4,50 μ. της Στεφανίδη στον πρώτο της αγώνα σε ανοικτό στίβο για το 2015 είναι χαμηλό όριο για το 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοικτού στίβου το οποίο θα λάβει χώρα το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου στο Πεκίνο. Η "εξαίρετη" σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και ήθος πρεσβύτερη θυγατέρα του πάλαι ποτέ τριπλουνίστα Γιώργου Στεφανίδη έχει πλάνο την συμμετοχή της σε πληθώρα αγώνων κατά την διάρκεια του 2015.


Η σπουδαία επικοντίστρια δίνει μεγάλη σημασία στην φετεινή αγωνιστική σεζόν του ανοικτού στίβου, καθ' ότι για την ίδια και όχι μόνον αποτελεί τον προάγγελο μιας επιτυχούς χρονιάς το 2016 όταν θα διενεργηθεί ο κορυφαίος αγώνας της τετραετίας οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Με βάση τα μόλις προαναφερθέντα η Στεφανίδη σκοπεύει αρχικά σε μια ευδόκιμη φετεινή χρονιά με πρωτεύοντα στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Πεκίνο και για την επόμενη "Ολυμπιακή χρονιά" ανεβάζοντας το επίπεδό της στον επιδοσιακό τομέα να αγρεύσει σε μία ανάλογη επιτυχία.
Οι προσδοκίες της αθλήτριας του Χάισονγκ μπορεί να είναι υψηλές είναι όμως απολύτως λογικές με βάση την συνέπεια και συγκέντρωση στους στόχους αλλά και τις προϋποθέσεις τις οποίες η διακεκριμένη αθλήτρια διαθέτει.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου