Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ: Εντυπωσίασαν οι Επικοντίστριες: Κυριακοπούλου-Στεφανίδη

                                          
http://stivosspor.blogspot.gr/2014/11/2016.html

                               Δημοσιογράφος, Τακτικό Μέλος της
                                  
                                                                     installing easiest cool counters

Εντυπωσιάζει το δίδυμο  Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνας Στεφανίδη στο Επί κοντώ, ένα δίδυμο το οποίο εκτός απροόπτου ετοιμάζεται πυρετωδώς να πρωτοστατήσει στο προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Πράγα.
H Νικόλ Κυριακοπούλου σε επιτυχημένο άλμα
Η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεκίνησε «τον χορό» των ρεκόρ πρωτεύοντας στο διεθνές μίτινγκ το οποίο έλαβε χώρα στην Στοκχόλμη με άλμα 4,76 μ., καταρρίπτοντας το δικό της Πανελλήνιο ρεκόρ το οποίο είχε επιτύχει στις 6 Φεβρουαρίου του 2014 στο ίδιο μίτινγκ της Στοκχόλμης. Ακολούθως «την σκυτάλη» πήρε η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία μετά από εξαιρετική εμφάνιση με άλμα 4,77 μ. βελτίωσε το απόλυτο Πανελλήνιο ρεκόρ (4,76 μ.) της Νικόλ Κυριακοπούλου. Η σειρά των αλμάτων της 25χρονης Στεφανίδη ήταν η ακόλουθη: 4,40 μ. με την δεύτερη προσπάθεια, εν συνεχεία πέρασε τα 4,57 μ. και τα 4,67 μ. και με την τρίτη προσπάθεια τα 4,77 μ.
Η 25χρονη Πρωταθλήτρια δήλωσε μετά το εξαίρετο άλμα της στα 4,77 μ.:
«Σε κάθε αγώνα μου νοιώθω καλύτερα γιατί η προπόνηση που κάνουμε είναι προσαρμοσμένη στην επιδίωξή μου να είμαι στην βέλτιστη δυνατή κατάσταση στην Πράγα. Ήμουν καλά και το ρεκόρ βγήκε».
Η Κατερίνα Στεφανίδη στο στάδιο Λέζιγκρουντ της Ζυρίχης
Λιγότερο από 15 ώρες κράτησε το Πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ των γυναικών στα χέρια της Κατερίνας Στεφανίδη, αφού η Νικόλ Κυριακοπούλου φρόντισε να περάσει τα 4,80 μ. στο μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ και να επανακτήσει το πολυπόθητο ρεκόρ.

                                 Η Νικόλ Κυριακοπούλου στο επιτυχημένο
άλμα της στα 4,80 μ. 

 Το επίπεδο του αγωνίσματος έχει ανέλθει στα ύψη και πλέον είναι πασίδηλο πως οι δύο χαλκέντερες Ελληνίδες: Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη διαθέτουν τα εχέγγυα για να πρωτοστατήσουν στην Ευρώπη.
 Ο Λούης Τσάτουμας επίσης αγωνισθείς στην Στοκχόλμη κατέλαβε την δεύτερη θέση στο μήκος με καλύτερο άλμα στα 7,93 μ. Νικητής με 8,07 μ. ήταν ο Μάικλ Τορνέους, επίδοση που τον φέρνει στη δεύτερη θέση της Ευρώπης, μία θέση  μπροστά από τον Λούη Τσάτουμα, που έχει 8,05 μ. από το μίτινγκ της Μόσχας. Ο Γιώργος Τσάκωνας έμεινε στην έβδομη θέση με καλύτερο άλμα στα 7,41 μ., από την τρίτη του προσπάθεια.
                                       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου