Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ : Το Σάββατο ο τρίτος αγώνας επι-κοντώ στην πλατεία Συντάγματος


Γράφει ο:
ΚΑΡΟΛΟΣ
 ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ
 

Δημοσιογράφος,
Τακτικό Μέλος των:

 ΕΣΗΕΑAIPSΠΣΑΤΑΤFS  of  IAAF








Ο επιτυχημένος θεσμός της διεξαγωγής αγώνα επι-κοντώ σε δημόσιο χώρο που τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε διενεργηθεί έμπροσθεν του Ζαππείου μεγάρου άπαξ και στην Μαρίνα του Φλοίσβου την δεύτερη φορά, θα λάβει χώρα το προσεχές Σάββατο 9 Μαΐου στις 12:30 στην πλατεία Συντάγματος Η τρίτη διοργάνωση αγώνα επι-κοντώ σε δημόσιο χώρο (Athens Street Pole Vault) αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού θα μετάσχουν σε αυτήν σημαντικά ονόματα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της υδρογείου.



Ο ΣΕΓΑΣ δια μέσω της διαδεδομένης τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως διενέργειας αγώνων σε δημόσιους χώρους, προσδοκά να έχει φέτος στο Σύνταγμα περισσότερο κόσμο από τα δυο προηγούμενα χρόνια όταν ο προαναφερθείς θεσμός πραγματοποιήθηκε μπροστά στο Ζάππειο μέγαρο τον πρώτο χρόνο και στην Μαρίνα του Φλοίσβου την δεύτερη χρονιά

Η DHL (εταιρεία μεταφορών) είναι ο επίσημος χορηγός των αγώνων, οι οποίοι αναμένονται να είναι ιδιαιτέρως συναρπαστικοί και ελκυστικοί για το φιλοθεάμων κοινό.


Κώστας Φιλιππίδης
Στην τρίτη του συνεχή διοργάνωση του Athens Street Pole vault σε ισάριθμες διοργανώσεις θα αγωνιστεί o Παγκόσμιος Πρωταθλητής του επι-κοντώ στον κλειστό στίβο Κώστας Φιλιππίδης με απώτερο στόχο ένα μεγάλο άλμα και την νίκη.


Πιότρ Λίσεκ
Σημαντική θα είναι ακόμα η παρουσία του νεαρού Πολωνού Πιότρ Λίσεκ τρίτου στο φετεινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου το οποίο διεξήχθη στην Πράγα. Ο 24χρόνος πρωταθλητής βρίσκεται σε εξαίρετη κατάσταση και φέτος υπερέβη τα 5,90μ., επίδοση που είναι ατομικό του ρεκόρ και φυσικά θα επιδιώξει ένα μεγάλο άλμα.

Ιλία Μουντρόφ (Ρωσία)

Ο 24χρονος Ρώσος Ιλία Μουντρόφ με 5,78 μ. φέτος στον Kλειστό Στίβο, ο συνομήλικος συμπατριώτης του Άντον Ιβάκιν με φετεινό ατομικό ρεκόρ 5,70μ. επίσης στον κλειστό στίβο, ο Γερμανός  Σέρμπαθ Τομπίας με 5,76μ. ατομική επίδοση και ο συμπατριώτης του Κάρστεν Ντίλα με ατομική επίδοση 5,73μ. από το 2013 αναμένεται να "λάμψουν" στο 3ο Athens Street Pole Vault.
Αντόν Ιβάκιν
Επίσης θα αγωνιστεί ο Κύπριος Νίκανδρος Στυλιανού με ατομικό ρεκόρ 5,52μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου