Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ: «Ελπιδοφόρες» επιδόσεις στο Καυτατζόγλειο





Γράφει ο:
ΚΑΡΟΛΟΣ
 ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ
 

Δημοσιογράφος,
Τακτικό Μέλος των:



  
 


Εντυπωσίασε η 24χρονη Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, η οποία δημιούργησε ατομικό ρεκόρ στους αγώνες : «Κώστας Σπανίδης» που έγιναν στο Καυτατζόγλειο της Θεσσαλονίκης, όπου η μαχητική δισκοβόλος της Βάσως Παναγιωτοπούλου είχε καλύτερη βολή 60,59 μ. 


                             Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου

Με την προαναφερθείσα βολή (60,59 μ.) η Αναγνωστοπούλου ανέβηκε στην έβδομη θέση όλων των εποχών των κορυφαίων Ελληνίδων στην δισκοβολία και ταυτόχρονα πλησίασε κατά 41 εκατοστά το όριο πρόκρισης για το (βλέπε όρια) Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοικτού στίβου Ανδρών-Γυναικών,  το οποίο θα διεξαχθεί στο Πεκίνο, φέτος στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και επιπλέον το όριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στο  Ρίο Ντε Τζανέιρο τον Αύγουστο του 2016.

Άλλες τρεις επιδόσεις ξεχώρισαν στους αγώνες, οι οποίοι έγιναν στο Καυτατζόγλειο στην μνήμη του σπουδαίου δισκοβόλου Κώστα Σπανίδη, ο οποίος εγκατέλειψε πρόωρα τα εγκόσμια το 2010 σε ηλικία 51 ετών.

Η Ηλιάνα Κοροσίδου έστειλε την σφύρα της στα 64,84 μ. και προκρίθηκε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του Ταλίν.


                                        Ηλιάνα Κοροσίδου

Το όριο πρόκρισης για το Ταλίν «έπιασαν» και άλλοι δύο νεαροί ρίπτες, οι 21χρονοι, Μιχάλης Αναστασάκης με βολή στην σφυροβολία 72,40 μ., επίδοση η οποία είναι και ατομικό του ρεκόρ και ο ακοντιστής Παρασκευάς Μπατζάβαλης ο οποίος έστειλε την σφύρα του στα 75,75 μ. επίδοση, η οποία επίσης είναι ατομικό ρεκόρ. 

Βλέπε παλαιότερες συνεντεύξεις με τον Κάρολο Σαργολόγο: εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου