Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος: Aγώνας 10.000 μ. επί δημοσίας οδού στις 5/7/2015 στην Κώ

  
  

Γράφει ο: Βασίλης Χατζηπαυλής
   
Aγώνας 10 χλμ. που συνδιοργανώνει ο Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Κω.
1.     Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 5 Ιουλίου, 2015
2.     Τόπος Διεξαγωγής: Πόλη της Κω
3.     Μήκος Διαδρομής: 10.000 m επί δημοσίας οδού.
4.     Αφετηρία - Τερματισμός: Πλατεία Ελευθερίας  Κω
5.     Ώρα Εκκίνησης : 09:00
6.     Διάρκεια Αγώνα: 1 ½  ώρες
7.     Δήλωση Συμμετοχής: Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν Έλληνες- Ελληνίδες και  αλλοδαποί αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο, που έχουν συμπληρώσει το 18ο  έτος της ηλικίας τους και οι οποίοι έχουν την ευθύνη  και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
Ο Αγώνας έχει όριο 300 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα από την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 θα κλείσουν και οι εγγραφές. Η εγγραφή  θεωρείται ολοκληρωμένη αν έχει γίνει η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους.

 
8.     Κόστος Εγγραφής: Ορίζεται συμμετοχή στο συμβολικό ποσό των δεκαπέντε ευρώ (15 €) οι στρατευμένοι και οι φοιτητές δωρεάν. Από το ποσό αυτό τα τρία (3€) ευρώ θα γίνει προμήθεια αναλώσιμων αγαθών για το Γενικό Νοσοκομείο Κω. Οι πρώτοι τριάντα (30) Έλληνες αθλητές που θα δηλώσουν συμμετοχή θα τύχουν δωρεάν διήμερης διαμονής και διατροφής (Παρασκευή & Σάββατο ή Σάββατο & Κυριακή)
9.     ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα θα είναι η  Πλατεία Ελευθερίας της πόλης Κω. Η διαδρομή θα είναι κλειστή απόστασης 2 χλμ και οι αθλητές και αθλήτριες θα πρέπει να συμπληρώσουν 5 κύκλους. Οι αθλητές θα τρέξουν με κατεύθυνση από την Πλατεία Ελευθερίας διερχόμενοι από τις οδούς: Ιπποκράτους, στροφή στο Ακταίο προς λιμάνι, είσοδος στο εμπορικό λιμάνι, περιμετρικά του κάστρου, Ακτή Κουντουριώτη μέχρι το Λιμεναρχείο, 31ης Μαρτίου, 25ης Μαρτίου και πλατεία Ελευθερίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου