Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ: Πανελλήνιο ρεκόρ στην Σαγκάη η Κυριακοπούλου






Γράφει ο:
ΚΑΡΟΛΟΣ
 ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ
 

Δημοσιογράφος,
Τακτικό Μέλος των:





Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Νικόλ Κυριακοπούλου η οποία στον παρθενικό της αγώνα στον ανοικτό στίβο για το 2015 πρώτευσε στο Ντάϊμοντ λινγκ το οποίο διενεργήθηκε επιτυχώς στην Σαγκάη υπερβαίνοντας στο άλμα επι-κοντώ τα 4,73 μ. με την δεύτερη προσπάθεια και άφησε στην ιστορία το δικό της Πανελλήνιο ρεκόρ ανοικτού στίβου το οποίο είχε με 4,71 μ. από τις 5 Αυγούστου του 2011 όταν με την προαναφερθείσα επίδοση ήταν 4η στο Λονδίνο. Αργότερα και συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου του 2014 το  4,71 μ. το ισοφάρισε η Κατερίνα Στεφανίδη όταν κατετάγη τρίτη στο Ντάϊμοντ λινγκ του Μονακό. Αξίζει να τονίσουμε ότι η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη κατέχει το Πανελλήνιο ρεκόρ  του κλειστού στίβου με 4,80 μ., επίδοση την οποία επέτυχε φέτος στις 19 Φεβρουαρίου όταν πρώτευσε στο διεθνές μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ.

Νικόλ Κυριακοπούλου
Με το άλμα της στα 4,73μ. η Νικόλ Κυριακοπούλου τίθεται επικεφαλής των Ντάιμοντ λινγκ στο επι-κοντώ γυναικών με τέσσερις βαθμούς.

Η "εκρηκτική" Κυριακοπούλου δήλωσε μετά τον νικηφόρο αγώνα της : «αισθανόμουν πολύ δυνατή σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό που κέρδισα στον πρώτο μου αγώνα στον ανοικτό στίβο για το 2015 και μάλιστα όταν ο αγώνας αυτός είναι το πρώτο μίτινγκ της σειράς Ντάϊμοντ λινγκ. Μου αρέσει να αγωνίζομαι με την Κατερίνα Στεφανίδη. Περιμένω εναγωνίως τις επόμενες συμμετοχές μου στο Ντάϊμοντ λινγκ. Φέτος άλλαξα τα κοντάρια μου και πλέον θα αγωνίζομαι με πιο βαριά».

                                                        Η Κατερίνα Στεφανίδη εν δράσει

Στον πρώτο φετεινό αγώνα Ντάιμοντ λίνγκ με επι-κοντώ γυναικών στην Σαγκάη μετείχε και η δεύτερη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Πράγας Κατερίνα Στεφανίδη. Η 25χρονη αθλήτρια του Νικ Χάϊσονγκ περιορίστηκε στα 4,58 μ. και βρέθηκε στην δεύτερη θέση μετά την Κυριακοπούλου γιατί υπερέβη το προαναφερθέν ύψος με την πρώτη προσπάθεια, στην τρίτη θέση με 4,58 μ. στην τρίτη προσπάθεια της ήταν η Κουβανή Γιαρισλέϊ Σίλβα.  

Βλέπε βίντεο από: Diamond League

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου