Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ : Η Στεφανίδη σε "ιπτάμενη" εκκίνηση



Γράφει o ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ
Δημοσιογράφος, Τακτικό Μέλος 
της  ΕΣΗΕΑ, AIPSΠΣΑΤΑΤFS of  IAAF


Free track counters


                                                                     


Η 26χρονη Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε εντυπωσιακά το 2016. Είναι αναμφίβολο άλλωστε το γεγονός πως στην αθλήτρια του Νικ Χάϊσονγκ  ταιριάζει απόλυτα ο κλειστός στίβος, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται από την υπέρβαση του 4,70 μ. τέσσερις φορές σε ισάριθμους αγώνες, από τις έξι συνολικά (φορές) που έχει ξεπεράσει τα 4,70 μ. 


Στον ανοικτό στίβο η Ελληνίδα επικοντίστρια έχει πραγματοποιήσει δυο αγώνες με άλματα πάνω από τα 4,70 μ. Στις 18 Ιουλίου του 2014 όταν στο Ντάιμοντ Λινγκ του Μονακό υπερέβη τα 4,71 μ. και στις 24 Απριλίου του 2015 στο μίτινγκ του Ντε Μουάν όπου η θυγατέρα του πάλαι ποτέ Τριπλουνίστα Γιώργου Στεφανίδη ξεπέρασε ξανά τα 4,71 μ.


H σπουδαία επικοντίστρια ξεκίνησε εντυπωσιακά και φέτος υπερβαίνοντας αρχικά τα 4.71 μ. στο μίτινγκ κλειστού στίβου το οποίο έλαβε χώρα στο Άκρον στις 9 Ιανουαρίου, το ίδιο ύψος υπερέβη και στις 15 Ιανουαρίου αγωνιζόμενη στο Ρίνο.

Η πεισματάρα και μαχητική Κατερίνα έχει ατομικό ρεκόρ 4,77 μ. στον ανοικτό στίβο, επίδοση την οποία επέτυχε στις 20 Φεβρουαρίου του 2015 στο Φλάγκσταφ όπου πρώτευσε, ενώ λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου του 2015 διέπρεψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πράγα, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο με άλμα 4,75 μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου