Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ: Ο Βενιαμίν Καραλής έτοιμος για ρεκόρ και διακρίσεις


https://www.google.gr/search?q=%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%82+%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%82&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiiiZXxzavKAhVEDSwKHUcWBkMQ_AUIBygB&biw=1344&bih=682#imgrc=hSR8cNfs8e7eVM%3A



Γράφει o ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ
Δημοσιογράφος, Τακτικό Μέλος 
της  ΕΣΗΕΑ, AIPSΠΣΑΤΑΤFS of  IAAF


Free track counters

Από τα μεγαλύτερα ταλέντα του "Ελληνικού" Επι-κοντώ ο Μανώλης
Καραλής στα 16 του χρόνια (γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου του 1999) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 5,20 μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοικτού στίβου Παίδων-κορασίδων το οποίο έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2015 στο Κάλι της Κολομβίας.


free hits
Σύνολο προβολών blog                                                                      

Μανώλης Καραλής
Ο υιός του Δεκαθλητή Χάρη Καραλή ο οποίος προπονείται με τον Βασίλη Μεγαλοοικονόμου πέτυχε ατομικό ρεκόρ με άλμα 5,25μ. πέρυσι (2015) στις 6 Ιουνίου στο μίτινγκ το οποίο Χανιά το οποίο διεξήχθη στην ομώνυμη πόλη.

Ο ταλαντούχος Καραλής θα επιδιώξει να πετύχει Πανελλήνιο Ρεκόρ Παίδων στον κλειστό στίβο (το προαναφερθέν ρεκόρ κατέχει ο Παναγιώτης Λάσκαρης με 5,10 μ.) στον πρώτο του αγώνα στις 16 Ιανουαρίου στην ημερίδα κλειστού στίβου η οποία θα διενεργηθεί στον Άγιο Κοσμά.Ο «μικρός» Μανώλης Καραλής εστιάζει την προσοχή του σε δύο στόχους, την συντριβή του ατομικού του ρεκόρ με ένα άλμα κοντά ή και πάνω από τα 5,40 μ. και σταθεροποίηση σε άλματα 5,30 μ. και άνω.

Η φετεινή χρονιά άλλωστε θα αποτελέσει τον προάγγελο για το 2017 οπότε θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοικτού στίβου Εφήβων-Νεανίδων στο Γκροσέτο, όπου ο νεαρός Επικοντιστής φιλοδοξεί να έχει μια αξιοσήμαντη αγωνιστική παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου