Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ : Καραλής-Πεσιρίδου και Παπαδοπούλου έλαμψαν στην 1η ημερίδα στίβου



Γράφει o ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ
Δημοσιογράφος, Τακτικό Μέλος 
της  ΕΣΗΕΑ, AIPSΠΣΑΤΑΤFS of  IAAF


Free track counters



                                                                   

Ο Μανώλης Καραλής παρά την ίωση η οποία τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες πραγματοποίησε θαυμάσια εμφάνιση και με άλμα 5,30 μ. ξεχώρισε στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά, υπερβαίνοντας το Πανελλήνιο ρεκόρ (5,10 μ.) του Παναγιώτη Λάσκαρη, φυσικά η προαναφερθείσα επίδοση δεν υπολογίζεται ως Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων αφού η ημερίδα δεν ήταν επίσημη, ωστόσο ο ταλαντούχος 16χρονος αθλητής (γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου του 1999) είναι έτοιμος για ακόμα μεγαλύτερα ύψη από τα 5,30 μ. στους αμέσως προσεχείς αγώνες του.



Εξαίρετη εμφάνιση πραγματοποίησε και η Ελισάβετ Πεσιρίδου η οποία πρώτευσε στα 60 μ. με χρόνο 7΄΄44, επίδοση η οποία βελτιώνει το (7΄΄50) ατομικό της ρεκόρ. Η Πεσιρίδου αποδεικνύει για μια εις έτι φορά πως είναι έτοιμη για αξιοπρόσεκτες επιδόσεις κατά την διάρκεια της φετεινής χρονιάς όπου δεσπόζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.



H κορασίδα Πασχαλίνα Παπαδοπούλου πρώτευσε στα 60 μ. με εμπόδια με 8΄΄69, επίδοση η οποία είναι καλύτερη από το Πανελλήνιο ρεκόρ (8΄΄74 της Πεσιρίδου) της κατηγορίας κορασίδων, ωστόσο δεν τίθεται στον πίνακα των ρεκόρ αφού η ημερίδα ήταν ανεπίσημη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου