Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ: Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν με 4,60 μ. στο Επι-κοντώ το πρόσωπο του 19ου Women Gala


Αποτέλεσμα εικόνας για 19ο filothei women gala

Μπορεί η Ολυμπιονίκης του Επι-κοντώ γυναικών Κατερίνα Στεφανίδη να μην ανέκαμψε ακόμα από τον τραυματισμό και όλα τα παρεπόμενά του, τα οποία κομίζει από τον περασμένο Χειμώνα, ωστόσο η Χαλκέντερη Ελληνίδα Πρωταθλήτρια διαθέτει "Ψυχή" χιλίων λεόντων, στοιχείο το οποίο διατράνωσε με την υπέρβαση των 4,60 μ. σήμερα στο 19ο Διεθνές Filothei Women Gala.
H 28χρονη άλτρια έθεσε τις βάσεις για επάνοδο (σύντομα) στην οδό των τρανών επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ.

Αποτέλεσμα εικόνας για 19ο filothei women gala

Δεύτερη στο Επι-κοντώ γυναικών ήταν η Γιαρισλέι Σίλβα με 4,50 μ., τρίτη η 30χρονη Στέλλα Λεδάκη με 4,35 μ., τέταρτη με το ίδιο ύψος (4,35 μ.) η Ελένη Πόλακ και πέμπτη με ατομικό ρεκόρ 4,15 μ. η Νεάνιδα Αριάδνη Αδαμοπούλου. 




Στα 100 μ. με εμπόδια γυναικών πρώτευσε η 26χρονη Ελισάβετ Πεσιρίδου με χρόνο 13΄΄22 με άνεμο +0,3 μ. 

Η Λιλή Αλεξούλη ευρισκόμενη σε καλή αγωνιστική κατάσταση κυριάρχησε στο μήκος γυναικών με άλμα στα 6,50 μ. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάτσκι θα επιδιώξει -και το ευχόμεθα- στους προσεχείς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην παρούσα αγωνιστική σαιζόν να ξεπεράσει τα 6,65 μ. επίδοση, η οποία αποτελεί το όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Α-Γ, το οποίο θα λάβει χώρα τον Αύγουστο του 2018 στο Βερολίνο. Δεύτερη πίσω από την Αλεξούλη στο μήκος με άλμα 6,34 μ. ήταν η Μεσογειονίκης του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου, η οποία αν και ταλαιπωρημένη από τον τραυματισμό της στην φτέρνα στοχεύει σε ευδόκιμες "πτήσεις" στους κορυφαίους αγώνες της χρονιάς.

Αποτέλεσμα εικόνας για lili alexouli

Στο ύψος γυναικών επικράτησε με 1,96 μ. η 34χρονη Λάβερν Σπένσερ από την Σάντα Λουτσία, η οποία υπερίσχυσε στον αγώνα, δεύτερη με 1,90 μ. κατετάγη η Ναντέζνα Ντουσάνοβα από το Ουζμπεκιστάν, τρίτη με 1,87 μ. η συμπατριώτισσα της αμέσως προηγουμένης Σβετλάνα Ράντζιβιλ, στην τέταρτη θέση πλασαρίστηκε με 1,75 μ. η 19χρονη Δέσποινα Μαλταμπέ, στην πέμπτη με άλμα στα 1,70 μ. "βρέθηκε" η 21χρονη Άλκηστις Βαγγέλη και στην έκτη θέση επίσης με 1,70 μ. η Αικατερίνη Γαστεράτου.  

Αποτέλεσμα εικόνας για Lavern spencer

Το Filothei Women Gala διοργανώθηκε για μία εισέτι φορά από τον Α.Ο. Φιλοθέης και τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού υπό την Αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας στα Στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης" το απόγευμα της Τετάρτης (13/6/2018).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου