Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ: Η Κυριακοπούλου ¨ίπταται¨ στα 4,76μ.




Η Νικόλ Κυριακοπούλου σε επιτυχή "πτήση"

Σε δαιμονιώδη αγωνιστική φόρμα η Νικόλ Κυριακοπούλου η οποία στον δεύτερο αγώνα της στο Μοντεβίλ υπερέβη στο άλμα Επι-κοντώ τα 4,76μ. και πέρασε στην τρίτη θέση της λίστας των κορυφαίων φέτος ανά την υδρόγειο στο Επι-κοντώ γυναικών, πίσω από δυο Πρωταθλήτριες των ΗΠΑ : την Τζένιφερ Σουρ (πρώην Στουσίνσκι)  η οποία δημιούργησε Παγκόσμιο ρεκόρ κλειστού στίβου υπερβαίνοντας στις 30 Ιανουαρίου τα 5,03μ. και την 25χρονη Ντέμι Πέϊν η οποία με άλμα 4,88μ. στις 6 Φεβρουαρίου στην πόλη Αλπουκέρκ πέρασε στην δεύτερη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης του αγωνίσματος.



          Η Παγκόσμια Ρεκορντούμαν του Επι-κοντώ (στον κλειστό) Τζένιφερ Σουρ

Η Κυριακοπούλου έχει υπερβεί στον πρώτο αγώνα της τα 4,71μ. και στοχεύει να ξεπεράσει σύντομα τα 4,84μ. επίδοση που θα αποτελεί Πανελλήνιο ρεκόρ στο Επι-κοντώ γυναικών στον κλειστό στίβο, αφού το απόλυτο Πανελλήνιο ρεκόρ το έχει η ίδια (Κυριακοπούλου) από τις όταν και υπερέβη τα 4,83μ. στο Ντάϊμοντ Λιγκ το οποίο έλαβε χώρα στις 4 Ιουλίου του 2015 στο Παρίσι, όπου η "διαμαντένια" Νικόλ (ενθυλάκωσε πέρυσι το διαμάντι στο Επι-κοντώ γυναικών των Ντάϊμοντ Λινγκ) όπου πρώτευσε. 

Η Στεφανίδη σε επιτυχημένο άλμα

Αξιοσήμαντη ήταν και η εμφάνιση της 26χρονης Κατερίνας Στεφανίδη η οποία με άλμα 4,72μ. πρώτευσε στο Επι-κοντώ γυναικών σε μίτινγκ το οποίο διεξήχθη στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όπου η πεισματάρα αθλήτρια του Νικ Χάϊσονγκ έδειξε τις προθέσεις της για μια εις έτι λαμπρή χρονιά όπου θα επιδιώξει μετ' επιτάσεως διακρίσεις και ρεκόρ. 

Η Στεφανίδη έχει ξεπεράσει (ήδη) φέτος τρεις φορές τα 4,70μ. υπερβαίνοντας δις τα 4,71μ. και άπαξ τα 4,72μ. ενώ έχει ξεπεράσει τα 4,65μ. στον τέταρτο αγώνα της στις 23 Ιανουαρίου στο Οχάιο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου