Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ: Ρωσικό Πρωτάθλημα στίβου με σημαντικές επιδόσεις

 
 ΕΣΗΕΑAIPSΠΣΑΤΑΤFS of  IAAF


 
Στο Ρωσικό Πρωτάθλημα στίβου το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα στην γραφική πόλη Τσεμποξάρι σημειώθηκαν μια σειρά από αξιομνημόνευτες επιδόσεις παρά την απουσία σημαντικών αθλητών οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν ένεκα της συμμετοχής τους στο προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοικτού στίβου το οποίο θα λάβει χώρα στο Πεκίνο από τις 22 έως και τις 30 Αυγούστου με την συμμετοχή πλέον των 2.000 κορυφαίων αθλητών της υδρογείου.


                        Η Ολυμπιονίκης Άννα Τσιτσέροβα

Την κορυφαία αγωνιστική εμφάνιση των φετεινών Αγώνων του Ρωσικού Πρωταθλήματος ανοικτού στίβου σημείωσε η Ολυμπιονίκης του 2012 στο Λονδίνο Άννα Τσιτσέροβα η οποία επικράτησε στο άλμα εις ύψος υπερβαίνοντας τα 2μ., ωστόσο στο πρωτάθλημα το οποίο μόλις ολοκληρώθηκε είδαμε μεγάλο "βάθος" στις επιδόσεις σε ουκ ολίγα αγωνίσματα και όπως είθισται σπουδαίο συναγωνισμό και πολύ ωραίο θέαμα σε ένα εθνικό Πρωτάθλημα το οποίο καλύφθηκε ζωντανά και μεταδόθηκε παγκοσμίως δια της γνωστής μεθόδου του live streaming.

H Βέρα Ρέμπρουκ με βολή 64,93μ. στον τελικό του ακοντισμού εξέπληξε θετικά, σε ένα αγώνισμα όπου η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και δεύτερη σε Ολυμπιακούς Αγώνες Μαρία Αμπακούμοβα επανέκαμψε ρίχνοντας 61,26μ. και καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση. Στην δισκοβολία γυναικών πρώτευσε η Γιελένα Πάνοβα με βολή 63,20μ. Στα 800μ. των ανδρών εντυπωσίασε ο έφηβος (19 ετών) Κωνσταντίν Τολοκόνικοφ νικητής του αγωνίσματος με 1.45.76.


                                         Η Βέρα Ρέμπρικ

Ο Μαξίμ Σιντόροφ ο οποίος πέρυσι είχε πρόβλημα με τραυματισμό κέρδισε στην σφαιροβολία ανδρών με βολή στα 20,58μ., σε ένα αγώνισμα το οποίο κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, με δεύτερο τον Αλεξάντρ Λεσνόι με 20,38μ. ενώ και ο τρίτος στο αγώνισμα Μαξίμ Αφόνιν "έστειλε" την σφαίρα του στα 20,06μ.


                                          Μαξίμ Σιντόροφ
Μεγάλη "μάχη" έγινε στο ύψος ανδρών με νικητή τον Ντανιίλ Τσιμπλάκοφ με άλμα 2,31μ. και δεύτερο τον Ολυμπιονίκη Ιβάν Ούχοφ με 2,28μ. Στο ίδιο αγώνισμα αλλά στις γυναίκες δεύτερη μετά την Ολυμπιονίκη Τσιτσέροβα (2μ.) ήταν η 22χρονη Μαρία Κούτσινα με 1,97μ., ενώ ήταν χαρακτηριστική η άνεση με την οποία νίκησε ο Ντένις Κουντράσεφ στα 400μ. με εμπόδια με χρόνο 49.07.

Ακολουθούν τα βίντεο live steaming και των τριών ημερών του Ρωσικού Πρωταθλήματος στίβου 2015.  


                                 Ρωσικό Πρωτάθλημα 2015-1η μέρα       


Ρωσικό Πρωτάθλημα 2015-2η ημέρα

                                                Ρωσικό Πρωτάθλημα 2015-3η ημέρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου