Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ : "Παγκόσμιες" : η Στεφανίδη και Παπαχρήστου στην Φιλοθέη







Γράφει o ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ
Δημοσιογράφος, Τακτικό Μέλος 
της  ΕΣΗΕΑ, AIPSΠΣΑΤΑΤFS of  IAAF


url and counting visits
Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν στο 17ο Φιλοθέη Γκαλά γυναικών 2016 δυο άλτριες μας: η Κατερίνα Στεφανίδη και η Βούλα Παπαχρήστου. 

Η  Κατερίνα Στεφανίδη με εξαίρετο άλμα στην πρώτη προσπάθεια της στο επι-κοντώ υπερέβη τον πήχη στα 4,86μ. και δημιούργησε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ γυναικών, αφήνοντας στην Ιστορία το προηγούμενο (Πανελλήνιο ρεκόρ) το οποίο κατείχε η Νικόλ Κυριακοπούλου από το 2015 με 4μ83μ.

                                                          Κατερίνα Στεφανίδη

Η 26χρονη Παγκόσμια πρωταθλήτρια στον κλειστό στίβο, στο Πόρτλαντ Κατερίνα Στεφανίδη με την προαναφερθείσα εμφάνιση της στην Φιλοθέη απέδειξε περίτρανα ότι θα είναι υποψήφια για ένα μετάλλιο  στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο αλλά και νωρίτερα στο Άμστερνταμ όπου στις αρχές Ιουλίου θα διενεργηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α-Γ.


                                          Βούλα Παπαχρήστου


Εξαιρετική αγωνιστική παρουσία είχε και η Βούλα Παπαχρήστου η οποία με άλμα 14,73μ. αν και με αντίθετο άνεμο -1,3μ. δημιούργησε νέα ατομικό ρεκόρ στο τριπλούν γυναικών. Το προηγούμενο ατομικό της Παπαχρήστου ήταν 14,72μ. και το είχε επιτύχει στα Βενιζέλεια το 2011.


                                       Ελισάβετ Πεσιρίδου

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάτσκι με την προαναφερθείσα επίδοση είναι τρίτη (μέχρι στιγμής) φέτος στην Παγκόσμια κατάταξη του τριπλούν γυναικών και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για διάκριση σε Άμστερνταμ και Ρίο.

Αξιόλογη παρουσία είχε και η Ελισάβετ Πεσιρίδου η οποία με χρόνο 13.15 ήταν δεύτερη στα 100μ.με εμπόδια πίσω από την Φιλανδή Ναζίρη η οποία επέτυχε τον ίδιο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου