Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ : Φιλιππίδης και Στεφανίδη πρώτευσαν στο Athens Street Pole vault








Γράφει o ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ
Δημοσιογράφος, Τακτικό Μέλος 
της  ΕΣΗΕΑ, AIPSΠΣΑΤΑΤFS of  IAAF
url and counting visits
Μετά από εξαιρετική εμφάνιση ο Κώστας Φιλιππίδης πρώτευσε με άλμα 5,70μ. και έχοντας "ελάχιστα" αποτυχημένα άλματα στα 5,80μ., στον διεθνή αγώνα Επι-κοντώ (εκτός Σταδίου) ο οποίος φέτος έλαβε χώρα στο Σύνταγμα. 




Ο χαλκέντερος αθλητής του Δημήτρη Κυτέα και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στον κλειστό στίβο το 2014 στο Σόποτ, κέρδισε για πρώτη φορά στον περιώνυμο αγώνα Athens Street Pole Vault αγωνιζόμενος μάλιστα στην "παρθενική" φέτος συμμετοχή του στον ανοικτό στίβο και "εγκαινιάζοντας" την φετεινή χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων με μια σημαντική, μία νικηφόρα έναρξη σε μια χρονιά όπου όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια ο εξαίρετος Έλληνας Επικοντιστής θα είναι για τον ίδιο πλήρης αγώνων. 

Ο Φιλιππίδης αμέσως μετά τον σημερινό αγώνα προετοιμάζεται για τις διεθνείς εξορμήσεις του αρχής γενομένης από την Σαγκάη, δεύτερο χρονικά Ντάιμοντ Λιγκ, μετά την Ντόχα.   



Στο φετεινό (4ο) Athens Street Pole vault διενεργήθηκε για πρώτη φορά αγώνας με νικήτρια την Κατερίνα Στεφανίδη με άλμα στα 4,65μ. Η Στεφανίδη ξεκίνησε πολύ δυνατά έχοντας υπερβεί στο Ντάιμοντ Λιγκ της Ντόχα τα 4,73μ. και μετά από το χάλκινο μετάλλιο το οποίο κατέκτησε στον τελικό του Επι-κοντώ γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Πόρτλαντ των ΗΠΑ με 4,80μ. στοχεύει στην κατάκτηση μεταλλίων αρχικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α-Γ στο Άμστερνταμ και ακολούθως στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου