Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ: Θρίαμβος της Βούλας Παπαχρήστου και χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν

http://webtv.ert.gr/katigories/enimerosi/pagkosmio-protathlima-klistou-stivou-portlant-chalkino-metalio-i-voula-papachristou/
 





Γράφει o ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ
Δημοσιογράφος, Τακτικό Μέλος 
της  ΕΣΗΕΑ, AIPSΠΣΑΤΑΤFS of  IAAF
url and counting visits


Η Βούλα Παπαχρήστου επανήλθε δριμύτερη αφού με άλμα 14,15 μ. στην δεύτερη προσπάθειά της κατέκτησε το δεύτερο (μετά την Στεφανίδη) χάλκινο μετάλλιο για την Ελληνική αποστολή. 

Η Παπαχρήστου ξεκίνησε με άκυρη προσπάθεια στο πρώτο της άλμα στο τριπλούν, όπως συνέβη και με το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο την Γιουλιμάρ Ρόγιας από την Βενεζουέλα, αλλά στο δεύτερο άλμα της είχε καλή προσπάθεια και η μεζούρα «έγραψε» 14,15 μ. και πέρασε στην δεύτερη θέση της κατάταξης μετά το πέρας της δεύτερης προσπάθειας των 15 αθλητριών που μετείχαν στον τελικό του τριπλούν γυναικών. 


                                   Βούλα Παπαχρήστου

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάτσκι είχε άκυρη την τρίτη της προσπάθεια , οπότε και άλλαξε η κατάσταση αφού μέχρι την τρίτη (προσπάθεια) η Βούλα ήταν δεύτερη, υποχώρησε όμως στην τρίτη θέση όταν η Γερμανίδα Κρίστιν Γκίριτς πραγματοποίησε άλμα 14,16 μ. στην τέταρτη προσπάθειά της και πέρασε στην τρίτη θέση, μάλιστα η Γερμανίδα διεύρυνε την διαφορά από την Παπαχρήστου αφού στο πέμπτο άλμα της (η Γκίριτς) έκανε 14,30 μ. Η 27χρονη Παπαχρήστου πραγματοποίησε άκυρη προσπάθεια στο τέταρτο, το πέμπτο και το έκτο άλμα της.


                                   Γιουλιμάρ Ρόγιας

Το χρυσό μετάλλιο του τριπλούν γυναικών  κατέκτησε με 14,41 μ. στην δεύτερη προσπάθειά της η Γιουλιμάρ Ρόγιας (Βενεζουέλα), η οποία όπως  και η Βούλα είχε πέντε άκυρες προσπάθειες και μόνο την προαναφερθείσα δεύτερη (14,41 μ.) έγκυρη. Το αργυρό μετάλλιο με 14,30 μ. περιήλθε στας χείρας της Γερμανίδας Κρίστιν Γκίριτς, το χάλκινο όπως προείπαμε ενθυλάκωσε η Παπαχρήστου με 14,15 μ. και ακολούθησαν οι εξής:  4η με βραχεία κεφαλή από την Παπαχρήστου η Κέτουρα Όρι (ΗΠΑ)  14,14 μ.  5η με  14,11 μ. η Ρουμάνα Έλενα Παντούρου, 6η ήταν η Φινλανδή Κριστίνα Μακέλα με 14,07 μ., 7η η Γαλλίδα Ζανίν Ασανί  με 14,07 μ. και 8η η Σανιέκα Τόμας (Τζαμάϊκα) 13,95 μ.

Συνέχεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην ΕΡΤ, όπως διαδραματίζεται αυτή την στιγμή 17:25΄32΄΄.
 
http://webtv.ert.gr/ert2/
                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου