Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ: 4η η Κυριακοπούλου και 5η η Στεφανίδη στο Μπέρμινχαμ


Γράφει ο:
ΚΑΡΟΛΟΣ
 ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ
 

Δημοσιογράφος,
Τακτικό Μέλος των:




  

webs counters 
Συνολικές Προβολές Blo

Η Νικόλ Κυριακοπούλου αγωνιζόμενη στο Ντάϊμοντ λινγκ του Μπέρμινχαμ υπερέβη στο άλμα επι-κοντώ τα 4,62μ. αλλά απώλεσε λόγω προσπαθειών την δεύτερη θέση και τους δυο βαθμούς. 

Την νίκη στο επι-κοντώ γυναικών κατήγαγε η 34χρονη Βραζιλιάνα Φαμπιάνα Μίρερ με 4,72μ., στην δεύτερη θέση με 4,62μ. όπως και η Νικόλ βρέθηκαν η  Μέρι Σάξερ από τις ΗΠΑ και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα.


                                     Νικόλ Κυριακοπούλου

Η Κατερίνα Στεφανίδη περιορίστηκε στην πέμπτη θέση με άλμα 4,42μ.

Εντυπωσίασε ο Κενυάτης Τζούλιους Γιένγκο ο οποίος επικράτησε στον ακοντισμό με 91,39μ. επίδοση η οποία είναι η κορυφαία φέτος Παγκοσμίως και συγχρόνως ρεκόρ Αφρικής, σε ένα αγώνισμα το οποίο με βάση τις επιδόσεις ήταν το Α και το Ω του Ντάϊμοντ λινγκ του Μπέρμινχαμ, όπου δεύτερος με βολή στα 88,18μ. ήταν ο Τσέχος Βιατσεσλάβ Βέσελι και τρίτος με εθνικό ρεκόρ 86,43μ. ο Ολυμπιονίκης από το Τρίνινταντ Κέσχορν Γουόλκοτ.


                                             Τζούλιους Γιέγκο

Αξιοπρόσεκτη ήταν η παρουσία του βρετανού Ολυμπιονίκη του μήκους Γκρέγκ Ράδερφορντ  ο οποίος πρώτευσε στο αγώνισμα με 8,35μ. επίδοση η οποία είναι η τρίτη φέτος στον κόσμο.Ο Μάϊκ Χάρβιλντ από τις ΗΠΑ ήταν δεύτερος με 8,23μ. και τρίτος ο Βρετανός Ντον Μπράμπλ με 8,17μ.


                                            Γκρεγκ Ράδερφορντ

Χωρίς την συμμετοχή του κορυφαίου στα 100μ. φέτος στην υδρόγειο Τζάστιν Γκάτλιν από τις ΗΠΑ διεξήχθη το αγώνισμα των 100μ. με νικητή τον Μάρβιν Μπρέϊσι (ΗΠΑ) με 9.93 επίδοση η οποία είναι ατομικό ρεκόρ όπως και για τον δεύτερο Βρετανό Άνταμ Τζελίλι ο οποίος με 9,97 πέτυχε και ο αυτός με την σειρά του ατομικό ρεκόρ. Τρίτος στα 100μ. ανδρών ήταν με την ίδια με τους δυο πρώτους επίδοση 9.97 ο Μάϊκλ Ρότζερς από τις ΗΠΑ.


                                           Μάρβιν Μπρέϊσι

Στο Μπέρμινχαμ ξεχώρισε ακόμα η Ολυμπιονίκης της δισκοβολίας Σάντρα Πέρκοβιτς από την Κροατία με βολή 69,23μ., επίδοση η οποία είναι ρεκόρ μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ. 


                                            Σάντρα Πέρκοβιτς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου