Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ: Αξιομνημόνευτες επιδόσεις στην σφαιροβολία Ανδρών

http://stivosspor.blogspot.gr/2014/11/2016.html               
Δημοσιεύει ο:
ΚΑΡΟΛΟΣ
ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ
ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ

Δημοσιογράφος,
Τακτικό Μέλος των:

                                  
                                                                       
Προβολές Αναρτήσεως
Η έναρξη της θερινής περιόδου του 2015 ξεκίνησε με ευοίωνες προοπτικές. Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνεται από τις αξιομνημόνευτες επιδόσεις στην σφαιροβολία ανδρών.

Στην Μελβούρνη και στο εκεί διενεργηθέν μίτινγκ στις 21 Μαρτίου, ο Νεοζηλανδός Τόμας Γουόλς (Tom Walsh) «έστειλε» την σφαίρα του στα 21,37 μ. και τέθηκε επικεφαλής της σχετικής λίστας του αγωνίσματος, όπου δεύτερος είναι ο Γερμανός Τόμας Σμιτ με την πολύ καλή βολή 21,35 μ., στο μίτινγκ του Ούμπαλ-Πάλενμπεργκ.


Τόμας Γουόλς
Η αυλαία έναρξης στην σφαιροβολία για το 2015 ήταν ως εκ τούτου ιδιαιτέρως ελπιδοφόρα αν αναλογιστούμε το υψηλό επίπεδο του αγωνίσματος, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται και από τις ρίψεις των υπολοίπων οι οποίοι συμπληρώνουν την πεντάδα. 
Τόμας Σμιτ
Συγκεκριμένα ξεχώρισαν ακόμα ο Ράϊαν Γουάτινγκ από τις ΗΠΑ με βολή 21,27μ. , ο Τζαμαϊκανός Οντάριλ Ρίτσαρντς ο οποίος σε αγώνα ο οποίος έλαβε στο Κίνγκστον έριξε 20,94μ. και ο μόλις 21χρόνος Νεοζηλανδός Τζέϊκο Τζιλ ο οποίος είναι πέμπτος την συγκεκριμένη στιγμή στον κόσμο με βολή 20,75μ. 


Ράϊαν Γουάτινγκ


Στην προαναφερθείσα λίστα των κορυφαίων φέτος στον κόσμο σφαιροβόλων βρίσκονται άλλοι δυο ρίπτες με επιδόσεις άνω των 20,50 μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου